Bars

Magnus Lindblom

Access Bars utövare

 

 

Allt i livet kommer till mig med lätthet, glädje och härlighet!

 

 

Aktiverar Tallkottskörtelns (pineal gland).

 

Grid för Överflöd.

Access Consciousness

The Bars

Vad är Bars?

Hur har du det med förmågan att ta emot? Att ta emot är något vi inte är vältränade i. Under en Bars-session får du ta emot energi, du får känna dig ompysslad och avslappnad. Access Bars frigör ditt sinne från präglingar och programmeringar som hindrar dig från att verkligen vara Du och med lätthet ta emot allt som livet har att erbjuda. var något fel på Dig? Hur skulle det vara om du kunde ta emot allt du önskar i ditt liv?

Visste du att det finns 32 punkter på ditt huvud, som vid beröring lätt och ledigt släpper allt det som hindrar dig från att bara få ta emot? Punkterna omfattar och rymmer alla de tankar, idéer, övertygelser, känslor och överväganden som du har lagrat under alla livstider. Det här är tillfället för dig att släppa på allt!

Bars har hjälpt tusentals till stora förändringar i kroppen, i sina liv, med sömn, hälsa, vikt, pengar, sex, relationer, ångest, stress och så mycket mer. Som sämst kommer du att må som om du just fått den bästa massagen i ditt liv. Som bäst kan hela ditt liv med fullkomlig lätthet förändras till något större.

 

Vad gör en BARS – behandling?

 

BARS tar bort alla överväganden som hindrar dig, tankar, emotionella känslor, svåra beslut, dömanden och knepiga inställningar från både detta liv och tidigare liv, som är elektrisk bevarade i hjärnan. De raderar fullständigt bort alla störningar i alla system. Detta tillstånd uppnås, genom att mycket lätt snudda vid de 32 punkterna som är BARS punkter. All skräp bara försvinner! Ungefär som att trycka på delite på din dator.

 

Lika enkelt som att släcka eller tända ljuset i ditt hem, med hjälp av kontakter. Att göra BARS – behandling, är som att tända ljuset. All energi i Universum blir tillgänglig för dig och tillståndet blir oftast mera fridfullt och lugnt. Du slipper malande tankar i huvudet, som endast tar av din energi. Ditt liv fylls med lätthet, glädje och välsignelse.

 

Ett stort antal läkare (De flesta i USA) har givit expertuttalanden om förändringar i hjärnvågor. Förändringarna har varit från Betavågor till mycket lugnare Theta hjärnvågor.. Lyckligtvis för oss, vet man inom Access Consciousness sedan 1990, att BARS förändrar de elektriska vågorna i våra hjärnor och därmed våra hjärnors sätt att fungera mycket effektivare.

 

Vad kan du förvänta dig efter en BARS – behandling?

 

Varje enda BARS – behandling är annorlunda. Det värsta som kan hända dig, är att du känner dig totalt avslappnad som efter en riktig bra massage. Det bästa är, att ditt liv förändras för alltid!

 

Bland det som berättas mest som resultat efter behandlingarna: Ett ovanligt lugnt förhållningssätt, frid och lätthet i sinnet, mindre reaktion på olika tidigare påfrestande situationer, mindre påverkan av tidigare händelser, även om de kanske härstammade från tidigare liv. Mera djupsömn och mera utvilad på dagarna. Orkar med så mycket mera. Känner att oavsett vad som händer, blir man inte längre upprörd av något! Ett helt nytt sätt att leva sitt liv på för de flesta! Mer känsla av att vara förankrad i kroppen och mer i kontakt med kroppen och dess behov och visdom.

 

Hur vet du hur många BARS – behandlingar du kommer att behöva för en viss åkomma?

 

Igen, det gör du inte! Symptomen och åkomman försvinner, när du och din kropp är redo att släppa taget om det! (Tankar, emotionella reaktioner, känslor, tron, beslut och eller dömanden i detta eller tidigare liv med mera) Är ett sätt att hålla allt på plats, för att skapa din verklighet.

 

Denna process liknar inte varandra för olika människor. Det betyder att ett tillstånd kan försvinna på en person direkt, men tar flera behandlingar för någon annan, utan att vara fel för det! Det är bara annorlunda för en del personer, som har mera som behöver behandlas. Det är hur som helst, möjligt att fråga vissa speciella BARS att arbeta på egen hand, för att avhjälpa en del problem. Resultatet beror helt på, hur var och en är öppen för mottagandet av BARS vid varje enskild tillfälle.

 

Boka en Bars-session med mig redan idag!!

 

mobil : 070-381 69 64. email: magnus@accessfireborne.se

 

Barspunkterna: